Fattorie Gennargentu

Tento skvělý, středně vyzrálý, lehounce pikantní ovčí sýr má polotvrdou konzistenci. Uvnitř je žluté slámové barvy, na povrchu hnědou kůrka.

Úžasný, chuťově jemně výrazný sýr vyráběný z mléka volně žijících ovcí. Je středně vyzrálý, polotvrdý, světlé, lehce nažloutlé barvy a lahodné chuti

Provolone je velmi jemný sýr z kravského mléka z pařeného těsta (jako třeba Mozzarella). Vyrábí se na Sardinii, typicky známý svým tvarem kapky.

Italská sušená vepřová klobása z vnitrozemí Sardinie, vyráběná podle tradiční sardské receptury, s jemnou příchutí vína Cannonau středně hrubě mletá, v přírodním střívku.

Italská sušená vepřová klobása z centrální Sardinie, vyráběná podle staleté tradiční sardské receptury.

Italská sušená vepřová klobása z centrální Sardinie vyráběná podle tradiční sardské receptury, s jemnou příchutí vína Vermentino, středně hrubě mletá, v přírodním střívku.

Výběrová sušená kotleta, z volně žijících vepřů, kořeněná a sušená dle tradiční sardské receptury.
Stránka 1 z 4 - 43 položek celkem