Salsiccia stagionata Vermentino IGP – vyzrálá klobása

Kód: M015
Neohodnoceno
296 Kč
Momentálně nedostupné
Salsiccia staggionata Vermentino je klobása z vepřového masa, vyráběná na Sardinii podle tradiční sardské receptury.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Salsiccia staggionata Vermentino je klobása z vepřového masa, vyráběná na Sardinii podle tradiční sardské receptury. Je středně hrubě mletá, pouze v přírodním střívku. Sušení trvá 18-24 dní. Je doporučována k pečivu, sýru Pecorino a červenému vínu:-) Hmotnost dodaných pochoutek se může lišit o 5-10%.

Doplňkové parametry

Kategorie: Masové speciality
Hmotnost: 380 g
Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení