Salsiccia stagionata Cannonau IGP –vyzrálá klobása

Kód: M016
Neohodnoceno
296 Kč
Skladem (> 5 ks)
Salsiccia staggionata Cannonau je klobása z vepřového masa, vyráběná na Sardinii podle tradiční sardské receptury.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Salsiccia staggionata Cannonau je klobása z vepřového masa, vyráběná na Sardinii podle tradiční sardské receptury. Je středně hrubě mletá, pouze v přírodním střívku. Sušení trvá 18-24 dní. Je doporučována k pečivu, sýru Pecorino a červenému vínu:-) Hmotnost dodaných pochoutek se může lišit o 5-10%.

Doplňkové parametry

Kategorie: Masové speciality
Hmotnost: 380 g
Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné