Masové speciality

Italská sušená vepřová klobása z vnitrozemí Sardinie, vyráběná podle tradiční sardské receptury, s jemnou příchutí vína Cannonau středně hrubě mletá, v přírodním střívku.

Italská sušená vepřová klobása z centrální Sardinie, vyráběná podle staleté tradiční sardské receptury.

Italská sušená vepřová klobása z centrální Sardinie vyráběná podle tradiční sardské receptury, s jemnou příchutí vína Vermentino, středně hrubě mletá, v přírodním střívku.

Výběrová sušená kotleta, z volně žijících vepřů, kořeněná a sušená dle tradiční sardské receptury.
V naší nabídce najdete sušené klobásy - salsiccia stagionata - ať už klasickou variantu nebo klobásy ochucené typickým sardským vínem Cannonau nebo Vermentino. K jednoznačně nejoblíbenějším patří sušená slanina - pancetta, dále sušená kotleta - lonza e prosciutto crudo. Tyto speciality prvotřídní kvality pochází z oblasti Gennargentu na Sardinii. Kdy právě prostředí, kde se tyto pochoutky vyrábí a také prvotřídní místní suroviny zásadní měrou přispívají k jedinečnosti těchto pochoutek.