Dárkový balíček CAGLIARI

Kód: M024
Neohodnoceno
1 819 Kč
Skladem (>5 ks)
Balíček obsahuje: Pancetta stagionata IGP – vyzrálá slanina, Lonza stagionata IGP – vyzrálá kotleta, Coppa originale stagionata IGP, Guanciale di maiale IGP – výběrový podbradek , Salsiccia stagionata originale IGP

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pancetta stagionata IGP – vyzrálá slanina

Delikatesní pancetta stagionata je vyráběna z masa vybraného chovu volně žijících polodivokých prasat. Díky tomu a společně s pomalým zraním získává nezaměnitelnou jemnou a delikátní chuť Dodávána v celku. (300g, hmotnost se může lišit o 5-10%)

Lonza stagionata IGP – vyzrálá kotleta

Lonza stagionata to je výběrové maso z volně žijících vepřů, kořeněné a zrající podle tradiční sardské receptury. Zraje přibližně 3 měsíce v optimálních podmínkách, které nabízí místní prostředí, tak aby bylo dosaženo ideální měkkosti a nezaměnitelné kvality. Dodávána v celku. (400g, hmotnost se může lišit o 5-10%)

Coppa originale stagionata IGP

Coppa stagionata je vyzrálá vepřová krkovice připravená dle tradiční sardské receptury. Maso pochází z volně žijících vepřů. Zraje pomalu v optimálních místních podmínkách. Dodávána v celku. (500g, hmotnost se může lišit o 5-10%)

Guanciale di maiale IGP – výběrový podbradek

Delikatesní podbradek je vyráběn z masa vybraného chovu polodivokých prasat. Díky tomu, společně se sardským kořením, dle starých receptur získává nezaměnitelnou lahodnou chuť. Tato dekikatesa pomalu zraje ještě několik týdnů. Dodáváno v celku. (350g, hmotnost se může lišit o 5-10%)

Salsiccia stagionata originale IGP

Salsiccia staggionata originale je klobása z vepřového masa, vyráběná na Sardinii podle tradiční sardské receptury. Je středně hrubě mletá, pouze v přírodním střívku. Sušení trvá 18-24 dní. Je doporučována k pečivu, sýru Pecorino a červenému vínu:-) (400g, hmotnost se může lišit o 5-10%)

Zboží je dodáváno vakuově balené, v dárkové krabičce. Celková hmotnost zboží v balíčku 1,95kg (+/-10%)

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.