Pancetta stagionata IGP – vyzrálá slanina Delikatesní pancetta stagionata je vyráběna z masa vybraného chovu volně žijících polodivokých prasat. Díky tomu a společně s pomalým zraním získává nezaměnitelnou jemnou a delikátní chuť Dodávána v celku. (300g, hmotnost se může lišit o 5-10%) Lonza stagionata IGP – vyzrálá kotleta Lonza stagionata to je výběrové maso z volně žijících vepřů, kořeněné a zrající podle tradiční sardské receptury. Zraje přibližně 3 měsíce v optimálních podmínkách, které nabízí místní prostředí, tak aby bylo dosaženo ideální měkkosti a nezaměnitelné kvality… Dodávána v celku. (350g, hmotnost se může lišit o 5-10%) Coppa originale stagionata IGP Coppa stagionata je vyzrálá vepřová krkovice připravená dle tradiční sardské receptury. Maso pochází z volně žijících vepřů. Zraje pomalu v optimálních místních podmínkách. Dodávána v celku. (500g, hmotnost se může lišit o 5-10%). Zboží je dodáváno vakuově balené, v dárkové krabičce. Celková hmotnost zboží v balíčku 1,2kg (+/-10%)